Search the Community

Showing results for tags 'dedicated'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • CoD4x Server
    • General.
    • Questions
    • Bugs & Feature Requests
    • Your Servers
  • CoD4x Client
    • General.
    • Questions
    • Bugs & Feature requests
  • Server Plugins and Management Tools
    • Plugin releases
    • Plugin requests
    • Plugin discussion
    • Management Tools
  • Mods & Scripts
    • GSC Script Releases
    • Mod releases
    • Questions & Requests
    • Tutorials & Resources
  • Custom maps
    • Map releases
    • Map requests
    • Map discussion
  • Miscellaneous
    • Cod4
  • eQGamers | RIP | 27.12.2008 - 23.07.2018's Let's Talk :D
  • eQGamers | RIP | 27.12.2008 - 23.07.2018's Topics
  • TMX's join our cod4x server

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Sex


Site

Found 1 result

  1. word of warning that im a super noob so pls dont get mad at me for asking dumb questions.... I installed the latest client and server made a server directory and launched a server with these: +set fs_game mods/pml11223 +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 0 +set sv_maxclients 12 +map_rotate +exec config.cfg i forwarded the 28960 port on my router: (i also allowed iw3mp through my firewall) the server runs with no errors so i sent it to my friend... he can see the server but it shows that there are 29 players while i didnt add any bots so it should be 0 and when he tries to connect he timeouts does any one know how to fix and how i can get it running? tks in advance