Kinsley-Snow

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kinsley-Snow

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I've been having this issue for a while now and I dont have a clue why. In most promod servers(yes MOST) my location is correct but the flag is incorrect. Why? How do I fix that? For example my flag shows cyprus when it should be showing Trinidad and Tobago. The highlighted player name is me. LEGENDARY TEARS. See the different flags. Could this be the cause for me to get the 4min ban when a screen shot is attempted to be taken? PLEASE HELP.
  2. Okay so I checked with a lagometer and when i got screenshotted... my screen froze as it would and before it kicked me out I saw the bottom portion go red which means the server was disconnected from me. Sp I still have no solution. I made my ISP check my modem and router and their service and everything is good. So it has to be something else.
  3. Where do I find the other thread? I made one some time back but I didnt get a clear solution. That's why I'm still here desperately looking for a solution.
  4. Its shows violating internal system rules (anti-hack) I dont havk. I don't even have binds.
  5. Hey I need some help.... i don't know what else to do. I keep getting kicked and banned for 4 minutes every single time a screenshot is taken when I'm in a cod4mw server. I tried everything you can think of. I got a brand new copy of the game... I got a cracked copy of the game. I reverted to 1.7 version... I went up to 1 8 version. I ran the game bare bones with no key binds. I tried changing monitors and TVs and different graphics settings. I tried using an apu and a gpu. I tried everything short of changing my cpu and my internet. I dont have any issues with my internet service. Could it be an ip address problem?? Please help me. Its ruining my gaming experience with cod4mw.
  6. Any idea how to fix this problem? I'm constantly getting it when screenshotted
  7. hello. i have been getting a 4 minute ban in multiple servers seconds after joining. my ping is stable and my net is fine. im fedup of this ban. it is really starting to piss me off. please help.