Sign in to follow this  
wkuzma

snapshot failed

Recommended Posts

can someone tell me what this is

getting archive snapshot failed for time 23092 - oldArchiveFrame(23079) < svs.nextArchivedSnapshotFrames(24280) - NUM_ARCHIVED_FRAMES(1200)
getting archive snapshot failed for time 23113 - oldArchiveFrame(23100) < svs.nextArchivedSnapshotFrames(24301) - NUM_ARCHIVED_FRAMES(1200)
getting archive snapshot failed for time 23134 - oldArchiveFrame(23121) < svs.nextArchivedSnapshotFrames(24322) - NUM_ARCHIVED_FRAMES(1200)
getting archive snapshot failed for time 23155 - oldArchiveFrame(23142) < svs.nextArchivedSnapshotFrames(24343) - NUM_ARCHIVED_FRAMES(1200)
getting archive snapshot failed for time 23176 - oldArchiveFrame(23163) < svs.nextArchivedSnapshotFrames(24364) - NUM_ARCHIVED_FRAMES(1200)
getting archive snapshot failed for time 23197 - oldArchiveFrame(23184) < svs.nextArchivedSnapshotFrames(24385) - NUM_ARCHIVED_FRAMES(1200)

I found it in the qconsole.log but its not there all the time (also looking at the loaded map it seems to not be on the same map twice)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Fraggy said:

Not having any answer for that, sorry.

Thanks Fraggy  I will try to find out where it comes from

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this