Sign in to follow this  
darkie

AlterAdmin VoteMap

Recommended Posts

Pastebin: https://pastebin.com/fbbs0TNU

I'm using Alteradmin with B3 1.9.2. It seems to be working fine but when using !votemap and after the vote pass it's actually stating the next map has been set instead of changing the current map to the passed vote map.
Honestly i tried a bit but could not actually find which part i should change in these def:
cmd_map
cmd_mapvote

If anyone can help here with some fixes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the file you posted looks like the py file - in order to test it I will need the xml file too

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
1 hour ago, wkuzma said:

the file you posted looks like the py file - in order to test it I will need the xml file too

Yeah it's the py file. In fact i downloaded the alteradmin plugin from your website :P

Pastebin (XML file )
https://pastebin.com/D6yZguxC

Edited by darkie
addition

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, darkie said:

Yeah it's the py file. In fact i downloaded the alteradmin plugin from your website :P

Pastebin (XML file )
https://pastebin.com/D6yZguxC

that is something I did not post on my web site. it had to be someone that is a member of the site- but I will check it out

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, wkuzma said:

that is something I did not post on my web site. it had to be someone that is a member of the site- but I will check it out

I see the complete arc file from my web site has iw_alteradmin.iwd in it and I replied to the one that uploaded to see why its needed and where should it go.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, wkuzma said:

I see the complete arc file from my web site has iw_alteradmin.iwd in it and I replied to the one that uploaded to see why its needed and where should it go.

Did you find any solution for the bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, darkie said:

Did you find any solution for the bug?

until I hear from the poster on the iwd file I will not try to test it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/27/2019 at 9:28 AM, wkuzma said:

until I hear from the poster on the iwd file I will not try to test it.

Anyway do you have anything voting plugin that works with 1.19.2 B3 version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, darkie said:

Anyway do you have anything voting plugin that works with 1.19.2 B3 version?

since I do not allow voting on my servers I never looked into that

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/26/2019 at 1:58 PM, wkuzma said:

I see the complete arc file from my web site has iw_alteradmin.iwd in it and I replied to the one that uploaded to see why its needed and where should it go.

I've replied to your message

11 hours ago, darkie said:

Anyway do you have anything voting plugin that works with 1.19.2 B3 version?

I also don't have it, but I've uploaded new plugins in iogcod4. Check if you need anything

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
4 hours ago, warl0ck99 said:

I've replied to your message

I also don't have it, but I've uploaded new plugins in iogcod4. Check if you need anything

thanks for uploading the plugins.

As for the AlterAdmin plugin you uploaded were you able to get it to work?

if so then on the  iw_alteradmin.iwd file for the AlterAdmin plugin
where is it suppose to go?

by warlock99 » Tue Nov 20, 2018 4:15 am

Plugin AlterAdmin

 

Edited by wkuzma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow just checked out so many plugins are there. But i don't see any vote plugin, that's what i only need :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, wkuzma said:

if so then on the  iw_alteradmin.iwd file for the AlterAdmin plugin
where is it suppose to go?

It goes in the mods folder of cod4. I haven't tested it, but others seems to have made it work. Can't test it now because currently not using b3-1.9.2. Just a simple one line up and down of priority in the b3 config can make the plugin void. Can't remember which priority it needed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this