Giovanni

B3 is not responding to commands

Recommended Posts

11 minutes ago, Giovanni said:

Unfourtunatley, still the same thing with only admin plugin enabled
image.thumb.png.9e350ef5e12be5457908eaf79deee65e.png

ok I suggest you add b3 1.9.2 just to see if its the version your using

you can make another directory called b3-1.9.2 install b3 1.9.2 py version and run b3 from there as a test, that way you will  make sure you do not mess the b3 that you have. The reason I suggest that is because it is the version I run and have no problem with it. Use the parser I posted with it

you can get version 1.9.2 here http://www.kab.iogcod4.com/viewtopic.php?f=242&t=5486

Edited by wkuzma

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, wkuzma said:

ok I suggest you add b3 1.9.2 just to see if its the version your using

you can make another directory called b3-1.9.2 install b3 1.9.2 py version and run b3 from there as a test, that way you will  make sure you do not mess the b3 that you have. The reason I suggest that is because it is the version I run and have no problem with it. Use the parser I posted with it

you can get version 1.9.2 here http://www.kab.iogcod4.com/viewtopic.php?f=242&t=5486

Now just throws an error from the launcher itself

image.png.987d2730ceb4380fd39d0e9531bc6ace.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I start b3 with a batch file containing

b3_run.py -c /b3-1.9.2/b3/conf/b3.xml

if your b3 config file is in the same place as in my post then use the batch file to start b3

if not have it point to your config file

 

Edited by wkuzma

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, wkuzma said:

I start b3 with a batch file containing

b3_run.py -c /b3-1.9.2/b3/conf/b3.xml

if your b3 config file is in the same place as in my post then use the batch file to start b3

if not have it point to your config file

 

same error

image.png.31fce4f801321a677fbae749d7b1ab6b.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, dpj said:

@leiizko are you still using that parser? https://github.com/leiizko/b3_cod4x

Nope, needs testing if it still works. But since nothing changed with status command I'd assume it is still working as long as B3Hide plugin is not used.

 

44 minutes ago, wkuzma said:

// Log Settings
set g_logsync "2"         // 0=no log, 1=buffered, 2=continuous, 3=append
set logfile "1"           // 0 = NO log, 1 = log file enabled

g_logsync -> 1 = synchronous logging ON / 0 = synchronous logging OFF

logfile -> 0 = Disabled / 1 = Async / 2 = Sync  <--- it is used for qconsole logfile so it is irrelevant for B3

 

Just fyi.

Edited by leiizko

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Giovanni said:

Anyone have another fix?

My advice: Start with a clean latest B3 (1.10.11 i think?), add THIS parser and do not run b3hide plugin.

Also have in your server config:

set g_logsync "1"

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, leiizko said:

My advice: Start with a clean latest B3 (1.10.11 i think?), add THIS parser and do not run b3hide plugin.

Also have in your server config:

set g_logsync "1"

Already did that, throws the same identhical error/issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks Leiizko  did not know the log setting changed I have been using what I posted since that is what my game server provider had in the basic.cfg they supplied.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, leiizko said:

Nope, needs testing if it still works. But since nothing changed with status command I'd assume it is still working as long as B3Hide plugin is not used. 

Strange the parser I posted works with the b3hide plugin loaded or not loaded wonder what is the reason your will not work with the plugin loaded.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Giovanni said:

Already did that, throws the same identhical error/issue

I'll take a look later today if I can replicate the issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

when I posted the parser for cod4x I forgot I added a line to it so if you use it I suggest you use a text editor and change the following line

   'ban': 'banclient %(cid)s you can appeal your ban at www.kab.iogcod4.com',

you can put your own web site in place of mine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest RexNworld
On 11/24/2018 at 11:40 PM, dpj said:

i assumed you had it working with a previous cod4x version earlier as i have seen "Ohh Rexy<3" in your logs assuming that's "Rexnworld" on this forum who was recently whining about his b3 not working either. 

WTF )O( 

On 11/25/2018 at 12:34 AM, Giovanni said:

Unfourtunatley, still the same thing with only admin plugin enabled

i just forgot how  i fix that problem anyway  try this 

and tell us again it works or not

set sv_lagacyguidmode "1"

Edited by RexNworld

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/26/2018 at 10:46 PM, Guest RexNworld said:

WTF )O( 

i just forgot how  i fix that problem anyway  try this 

and tell us again it works or not

set sv_lagacyguidmode "1"

As i mentioned in my post i already tried it and it doesn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even if B3 responded to !b3  it shows "Please try your command after you have been authenticated."

 

 

Edited by darkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, i've tried to switch to manu admin mod just to test, and THE FUCKING SAME PROBLEM APPEARS. IT'S THE SAME!

SAME FUCKING ISSUE!

Share this post


Link to post
Share on other sites

tuses the parser cod8 or version edit as pluto. I have a pluto_iw5 version that I have modify for ban, tempban and kick otherwise it does not work and it works nickel

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.